Persbericht | Hilda Doets nieuwe algemeen directeur Mainstaete Groep

Hilda Doets wordt de nieuwe algemeen directeur van Mainstaete Groep. Zij volgt vanaf 1 september interim-directeur Ronald Vos op. Vos heeft deze functie vanaf de oprichting van Mainstaete Groep als medeaandeelhouder vervuld. Hilda is geen onbekende in de bouwwereld. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in vastgoedbeheer. Sinds 2007 was zij in verschillende functies werkzaam bij Van Wijnen, waarvan vanaf 2019 als bedrijfsleider Van Wijnen vastgoedbeheer west.

Vertrouwen in de toekomst
Mainstaete Groep is blij met de komst van Hilda als directeur. Ronald Vos: “Wij verwachten dat Hilda met haar brede achtergrond een positieve bijdrage kan leveren aan Mainstaete Groep’s strategische doelstelling haar positie als landelijke speler in de bouw verder te ontwikkelen, en hiermee een sterke positie te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Hilda de groei gaan realiseren die we als Mainstaete Groep voor ogen hebben. Wij kijken dan ook uit naar de toekomst en naar de prettige samenwerking.”

Hilda over haar aanstelling als algemeen directeur bij Mainstaete Groep
“Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe rol als algemeen directeur van Mainstaete Groep, een mooie stap in mijn carrière. Ik zie het als een voorrecht mijn bijdrage te kunnen leveren aan een organisatie die volop in ontwikkeling is, juist daar waar mijn kracht ligt. Vanuit mijn brede achtergrond en altijd positieve drive, draag ik daar graag aan bij.“